دروس مشترک
هیج مقاله ای در این دسته موجود نیست ، اگر نام زیر دسته ها نمایش داده می شود ، آن ها شامل مقالاتی هستند.
زیر مجموعه ها
فیزیک 1
ادبیات فارسی
فارسی عمومی یا ادبیات فارسی درسی عمومی و اجباری برای همه رشته ها در دوره کارشناسی می باشد. این درس 3 واحد نظری دارد و معمولا در ترم اول یا دوم دوره کارشناسی ارائه می شود و درس ادبیات فارسی پیش دانشگاهی ، پیشنیاز این درس می باشد
ریاضی عمومی 1
ریاضی عمومی 1 یا ریاضی 1 از دروس پایه برای بسیاری از رشته های فنی و مهندسی در دوره کارشناسی است. این درس با توجه به رشته تحصیلی و دانشکده ارائه دهنده می تواند 3 یا 4 واحد داشته باشد. درس ریاضی پیش دانشگاهی ، پیشنیاز این درس است. هدف درسÂ ریاضی عمومی 1 مروری بر ریاضیات دوره دبیرستان و تکمیل مباحث آنها می باشد. این درس در ترم اول دوره کارشناسی ارائه می شود.
فیزیک 2
فیزیک 2 از دروس پایه و اجباری برای بسیاری از رشته های فنی و مهندسی در مقطع کارشناسی است این درس 3 واحد نظری دارد و معمولا در ترم دوم دوره کارشناسی ارئه می شود. دو درس ریاضی 1 و فیزیک 1 پیشنیاز فیزیک 2 می باشند.
شیمی عمومی
درس شیمی عمومی 1 یکی از دروس پایه در بسیاری از رشته های فنی و مهندسی است و جزء دروس اساسی محسوب می شود. عموما در این درس از کتاب شیمی عمومی نوشته چارلز مورتیمر به عنوان مرجع استفاده می شود. هدف این درس آشنایی اولیه با مفاهیم شیمی است و سرفصل های آن عبارتند از:
- مقدمه
- نظریه اتمی- ساختار اتم
- مبانی کوانتومی اتم و آرایش الکترونی اتم ها
- پیوندهای شیمیایی
- شکل هندسی مولکول هل و اربیتال های مولکولی
- گازها
- مایعات
- جامدات
- محلول های شیمیایی
- شیمی هسته ای
جبر 1
جبر 1 یکی از مهمترین شاخه های ریاضیات است. در این شاخه به بررسی مجرد ساختارها و عملگرها و روابط بین آنها پرداخته می شود. این قوانین و روابط می توانند به صورت مستقل از نشانه ها و ساختارهای مورد استفاده در دیگر شاخه ها مورد استفاده قرار گیرند. در درس جبر 1 مفاهیمی چون گروه، حلقه، میدان و خواص آنها مطرح شده و مورد بررسی قرار می گیرند.
جبر خطی
جبرخطی به شاخه ای از ریاضیات گفته می شود که در آن به مطالعه و بررسی ماتریس ها، بردارها، فضای برداری، تبدیلات خطی و دستگاه های معادلات خطی پرداخته می شود. همانطور که از سرفصل های این درس که بیان شد می توان نتیجه گرفت که این درس علاوه بر این که در زمینه های مختلفی از خود ریاضیات مانند آنالیز، آنالیز عددی، جبر مجرد و هندسه تحلیلی کاربرد فراوان دارد در رشته های مختلف مهندسی، فیزیک، علوم طبیعی و علوم اجتماعی نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.